Softwarefabrikanten komen doorlopend met updates, upgrades en compleet nieuwe versies van hun producten.

Maar is het ook altijd zinvol om ze allemaal maar klakkeloos aan te schaffen? Is gratis ‘open source’ een aantrekkelijk alternatief voor dure producten en wat zijn de consequenties van werken met dergelijke applicaties?

De antwoorden op deze en vele andere vragen over applicaties zijn dichterbij dan je denkt. Escudero levert ze namelijk als onafhankelijk adviseur.

Antwoorden op alle vragen

Loop je wel eens vast met je huidige pakket of is het verouderd? Staan er geen duidelijke afspraken op papier met je huidige leverancier? Praat dan eens met Escudero. Wij kijken met een kritisch oog naar je huidige applicaties en beoordelen deze op objectieve wijze. Op basis van de specifieke situatie van jouw bedrijf laten we je zien wat er beter kan en welke pakketten wel of niet noodzakelijk of aan vervanging toe zijn.

Contact opnemen met Escudero

Ben je niet tevreden over je huidige hard- of softwareleverancier? Doe je alles zelf en denk je er over om je ICT te gaan uitbesteden? Of wil je graag eens iemand objectief en kritisch laten kijken naar je systeembeheer?