Bij veel bedrijven bestaat de ICT-infrastructuur uit gestapelde oplossingen.

En aan elkaar geknoopte applicaties. Dat is niet eens zo vreemd: we zien vaak dat de infrastructuur van niet mee groeit met de onderneming. En dat is gevaarlijk. Bedenk je maar eens wat de gevolgen zijn als je medewerkers niet bij hun bestanden kunnen, geen e-mail kunnen ontvangen en telefonisch niet bereikbaar zijn.

Hogere beschikbaarheid, lagere ICT-kosten

Is de IT-infrastructuur van jouw bedrijf verouderd, laat de beschikbaarheid te wensen over of zijn er onduidelijke afspraken over Service Level Agreements? Zijn de bedrijfsprocessen en medewerkers in hoge mate afhankelijk van het netwerk? Is er sprake van stevige datagroei en ben je op zoek naar mogelijkheden om dit beheersbaar te houden?

Escudero kan en laten zien hoe een goed IT-beheer zorgt voor maximale uptime en beschikbaarheid. Uiteraard tegen reële kosten. Ook zijn wij thuis in security, virtualisatie, SaaS en clouddiensten. Escudero biedt hogere beschikbaarheid tegen lagere ICT-kosten.

Contact opnemen met Escudero

Ben je niet tevreden over je huidige hard- of softwareleverancier? Doe je alles zelf en denk je er over om je ICT te gaan uitbesteden? Of wil je graag eens iemand objectief en kritisch laten kijken naar je systeembeheer?