Als ondernemer wil je vooral doen waar je goed in bent: ondernemen!

En als ICT kan helpen om dat beter te doen, dan maak je daar natuurlijk graag gebruik van. Maar heb je wel de tijd, energie en de juiste mensen om alle ontwikkelingen nauwgezet te volgen en doordachte keuzes te maken?

Escudero Management Consultants kan dit voor je doen. Wij zijn onafhankelijk en staan je op zowel strategisch als uitvoerend vlak terzijde. Zo helpen we je kansen te zien én te verzilveren met een slimme inzet van ICT.

Kosten besparen en efficiënter werken

De ontwikkelingen op het gebied van ICT gaan zeer snel. Iedereen heeft het over clouddiensten, SaaS, tablets, het nieuwe werken. Daarnaast zien we dat telefonie steeds meer opschuift naar IT door de komst van VoIP-telefonie en vast/mobiel-integratie.

Ook voor MKB-ondernemers zijn hiermee belangrijke voordelen te realiseren. Denk aan aanzienlijke kostenbesparingen en mogelijkheden om efficiënter (samen) te werken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Wij vertellen je er graag meer over.

Contact opnemen met Escudero

Ben je niet tevreden over je huidige hard- of softwareleverancier? Doe je alles zelf en denk je er over om je ICT te gaan uitbesteden? Of wil je graag eens iemand objectief en kritisch laten kijken naar je systeembeheer?