De kracht van het juiste ICT advies

Met Escudero is het mijn voornaamste doel om de behoefte van de ondernemer en de onderneming scherp te krijgen. Zo kan ik praktisch en helder adviseren en ondersteunen.

Als ondernemer pak je elke kans aan om je bedrijf beter te laten lopen. Je staat er mee op en je gaat er mee naar bed. Als ICT je daar bij kan helpen, maak je daar natuurlijk graag gebruik van. Maar alle ontwikkelingen nauwgezet volgen en doordachte keuzes maken kost veel tijd en kan lastig zijn als je niet thuis bent in de materie. 

Zo wordt ICT al snel een doel op zich. Er wordt geïnvesteerd in oplossingen en producten, zonder dat er eerst goed wordt onderzocht of dit daadwerkelijk gaat bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. 

De ondernemer helpt de ondernemer

Met Escudero is mijn voornaamste doel de behoefte van de ondernemer en de onderneming scherp te krijgen, om zo praktisch en helder te kunnen adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste ICT-keuzes. 

Als ondernemer weet ik als geen ander wat de grote uitdagingen zijn van een bedrijf. Het maken van de juiste keuzes, het efficiënt inzetten van mensen en middelen leiden tot een beter resultaat. “De ondernemer helpt de ondernemer”, dat is wat ik echt belangrijk vind. 

Pragmatisch, toepasbaar, persoonlijk en onafhankelijk

Zo is de Quickscan ontstaan. Wij kijken, afhankelijk van de behoefte, organisatiebreed naar de ICT, of enkel naar de infrastructuur, de applicaties of bijvoorbeeld het faciliteren van een thuisnetwerk. Vervolgens leveren wij geen dik rapport, maar een leesbaar verhaal dat direct toepasbaar is op de onderneming. Élke onderneming.

Omdat ik al ruim 25 jaar actief ben in deze branche, heb ik een groot netwerk van deskundigen opgebouwd binnen alle facetten van de ICT. Bij heel specialistische kwesties zijn die op afroep beschikbaar. Maar in alle gevallen blijft Escudero de regisseur van het proces én verantwoordelijk voor het advies.

De persoonlijke aanpak is altijd gegarandeerd. Evenals onze onafhankelijkheid. Wij hebben geen financieel belang bij de aanschaf van eventuele hardware en vormen onze adviezen altijd volledig afgestemd op het bedrijf dat ze ontvangt.

Meer weten?

Vul onderstaand contactformulier in met je vraag of verzoek, dan neem ik persoonlijk contact met je op.