Steeds meer consumenten zeggen hun vaste telefoonlijn op en zijn alleen nog mobiel bereikbaar.

Zet deze trend zich ook door het in het MKB-segment of blijft vast bellen het devies? En welke mogelijkheden zijn er nog meer beschikbaar? Cloudbellen, Hosted Voice, Voice over IP, past dit bij jouw onderneming? En hoe is dit optimaal in te passen in het concept van het nieuwe werken?

Ook op het gebied van telecommunicatie is er een revolutie gaande. Het is nú tijd om te kiezen voor de beste en kostenbesparende oplossingen.

Telecom en IT: onlosmakelijk verbonden

Telecom is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met IT en derhalve zijn er flinke efficiencyslagen te maken. Dat geldt voor zowel moderne telefooncentrales en VoIP als voor tijd- en plaats-onafhankelijk werken met tablets en smartphones. Ook op de gespreks- en datatarieven en de bijbehorende contracten is veel te besparen. En zo helpt Escudero MKB-ondernemers de juiste keuzes te maken op telecomgebied.

Contact opnemen met Escudero

Ben je niet tevreden over je huidige hard- of softwareleverancier? Doe je alles zelf en denk je er over om je ICT te gaan uitbesteden? Of wil je graag eens iemand objectief en kritisch laten kijken naar je systeembeheer?