Wat zegt de klant over Escudero?

“Ik had het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen. Een goed gesprek met Escudero opende mijn ogen. Onze buitendienst is nu continu online en nieuwe orders worden direct ingeboekt.”


66 procent Nederlandse bedrijven zet in op HNW

Binnen drie jaar zal het nieuwe werken (hnw) de dagelijkse realiteit zijn bij 66 procent van de (middel)grote bedrijven in Nederland. Ook blijkt thuiswerken volledig geaccepteerd: bij maar liefst 94 procent van de bedrijven is thuiswerken nu toegestaan. Bring your own device (byod) in het kader van het nieuwe werken blijkt onder ict-professionals minder populair dan gedacht. Dit alles blijkt uit onderzoek van leverancier van mobiliteitsproducten ErgoDirect International en adviesbureau Veldhoen+Company.

Uit het onderzoek van ErgoDirect International en Veldhoen+Company komt naar voren dat van de Nederlandse bedrijven 19 procent hnw reeds heeft geïmplementeerd, 29 procent midden in de uitrol daarvan zit en 18 procent hnw binnen drie jaar zal invoeren. Bijna de helft van de ondervraagde 435 ict-, hr- en facility-professionals ziet 'grotere flexibiliteit voor mens en organisatie' als belangrijkste doel van de invoering van het nieuwe werken. Van de ict-professionals is zelfs 58 procent deze mening toegedaan. Op plek twee en drie volgen de doelen 'efficiënter werken' en 'gezondheid en welzijn van medewerkers'. Echter, deze laatste twee hnw-doelen blijven bij Nederlandse bedrijven in de praktijk onderbelicht als het op thuiswerken aankomt.

Bron: Computable
Publicatiedatum: 8 november 2012

< terug

Waardevol

ICT die van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Efficiënt

ICT die ervoor zorgt dat u efficiënter kunt werken.

Winstgevend

ICT die bijdraagt aan de winstgevendheid van uw organisatie.