Wat zegt de klant over Escudero?

“Ik had het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen. Een goed gesprek met Escudero opende mijn ogen. Onze buitendienst is nu continu online en nieuwe orders worden direct ingeboekt.”


Goed georganiseerde ICT zorgt voor gestroomlijnde bedrijfsprocessen

Hoe is uw ICT georganiseerd? Gebeurt alles volledig in eigen beheer? Of is uw ICT grotendeels uitbesteed? En weet u zeker dat u de juiste beslissingen heeft genomen? Vragen waarop u als MKB-ondernemer wellicht niet een pasklaar antwoord heeft. Toch is het belangrijk om met enige regelmaat uw ICT-organisatie eens goed onder de loep te nemen. Eens kritisch te kijken naar uw ICT-afdeling, -medewerkers en -activiteiten.

Samen ICT-problemen oplossen
Escudero kan u hierbij helpen. Samen onderzoeken we uw ICT-organisatie en gaan we op zoek naar de bottlenecks. Uiteraard dragen we ook passende oplossingen aan voor het verhelpen van die bottlenecks. Mogelijke onderwerpen daarbij zijn het binden van IT-medewerkers aan uw organisatie, het uitbesteden van IT-zaken, het verhelpen van onderbezetting op de IT-afdeling en het oplossen van veel voorkomende klachten van gebruikers.

Waardevol

ICT die van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Efficiënt

ICT die ervoor zorgt dat u efficiënter kunt werken.

Winstgevend

ICT die bijdraagt aan de winstgevendheid van uw organisatie.