Wat zegt de klant over Escudero?

“Ik had het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen. Een goed gesprek met Escudero opende mijn ogen. Onze buitendienst is nu continu online en nieuwe orders worden direct ingeboekt.”


Vlekkeloos werkende ICT begint met een degelijke infrastructuur

Bij veel bedrijven en organisaties bestaat de ICT-infrastructuur uit gestapelde oplossingen en aan elkaar geknoopte applicaties. En dat is niet eens zo vreemd: de infrastructuur van destijds is meegegroeid met de onderneming, zonder te professionaliseren. Toch schuilen er grote risico’s in deze manier van werken. Bedenkt u zich maar eens wat de gevolgen zijn als uw medewerkers niet bij hun bestanden kunnen, geen e-mail kunnen ontvangen en telefonisch niet bereikbaar zijn!

Hogere beschikbaarheid, lagere ICT-kosten
Is uw IT-infrastructuur verouderd, laat de beschikbaarheid te wensen over of zijn er onduidelijke afspraken over Service Level Agreements? Zijn uw bedrijfsprocessen en medewerkers in hoge mate afhankelijk van het netwerk? Is er sprake van stevige datagroei en bent u op zoek naar mogelijkheden om dit beheersbaar te houden? Escudero staat u terzijde en laat u zien hoe degelijk beheer zorgt voor maximale uptime en beschikbaarheid. Uiteraard tegen reële kosten. Ook zijn wij thuis in security, virtualisatie, SaaS en clouddiensten. We laten u graag zien hoe u kunt zorgen voor hogere beschikbaarheid en tegelijkertijd lagere ICT-kosten.

Waardevol

ICT die van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Efficiënt

ICT die ervoor zorgt dat u efficiënter kunt werken.

Winstgevend

ICT die bijdraagt aan de winstgevendheid van uw organisatie.