Wat zegt de klant over Escudero?

“Ik had het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen. Een goed gesprek met Escudero opende mijn ogen. Onze buitendienst is nu continu online en nieuwe orders worden direct ingeboekt.”


Welke applicaties zijn waardevol voor uw onderneming?

Softwarefabrikanten komen doorlopend met updates, upgrades en compleet nieuwe versies van hun producten. Maar is het ook altijd zinvol om ze allemaal maar klakkeloos aan te schaffen? Is gratis ‘open source’ een aantrekkelijk alternatief en wat zijn de consequenties van werken met dergelijke applicaties? De antwoorden op deze en vele andere vragen over applicaties zijn dichterbij dan u denkt. Escudero levert ze u als onafhankelijk adviseur.

Antwoorden op al uw vragen
Loopt u wel eens vast met uw huidige pakket of is het verouderd? Bent u niet helemaal tevreden over uw huidige leverancier of staan er geen duidelijke afspraken op papier? Praat dan eens met Escudero. Wij kijken met een kritisch oog naar uw huidige applicaties en beoordelen deze op objectieve wijze. Op basis van uw specifieke situatie laten we u graag zien wat er beter kan en welke pakketten wel of niet aan vervanging toe zijn.

Waardevol

ICT die van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Efficiënt

ICT die ervoor zorgt dat u efficiënter kunt werken.

Winstgevend

ICT die bijdraagt aan de winstgevendheid van uw organisatie.