Wat zegt de klant over Escudero?

“Ik had het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen. Een goed gesprek met Escudero opende mijn ogen. Onze buitendienst is nu continu online en nieuwe orders worden direct ingeboekt.”


Telecom verandert, maar wat kunt u ermee?

Steeds meer consumenten zeggen hun vaste telefoonlijn op en zijn alleen nog mobiel bereikbaar. Zet deze trend zich ook door het in het MKB-segment of blijft vast bellen het devies? En welke mogelijkheden zijn er nog meer beschikbaar? Cloudbellen, Hosted Voice, Voice over IP..., is dat iets voor uw onderneming? En hoe is dit optimaal in te passen in het concept van het nieuwe werken? Ook op het gebied van telecommunicatie is er een revolutie gaande. Het is nú tijd om te kiezen voor kostenbesparende oplossingen.

Telecom en IT: onlosmakelijk verbonden
Escudero helpt MKB-ondernemers de juiste keuzes te maken op telecomgebied. Telecom is tegenwoordig onlosmakelijk verbonden met IT en derhalve zijn er flinke efficiencyslagen te maken. Dat geldt voor zowel moderne telefooncentrales en VoIP als voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken met tablets en smartphones. Ook op de gespreks- en datatarieven en de bijbehorende contracten is veel te besparen. Wij vertellen u er graag meer over.

Waardevol

ICT die van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Efficiënt

ICT die ervoor zorgt dat u efficiënter kunt werken.

Winstgevend

ICT die bijdraagt aan de winstgevendheid van uw organisatie.