Wat zegt de klant over Escudero?

“Ik had het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen. Een goed gesprek met Escudero opende mijn ogen. Onze buitendienst is nu continu online en nieuwe orders worden direct ingeboekt.”


Groei bedrijfsuitgaven ICT verwacht

ROTTERDAM (AFN) - Bedrijven gaan waarschijnlijk meer investeren in ICT. Nadat ondernemingen de hand op de knip hielden na de crisis en soms ook moesten snijden in informatietechnologie, gaat in 2010 de kraan weer open. Dit blijkt donderdag uit een peiling van Ernst & Young.

"Er komt een inhaalrace", zei Jacob Verschuur, directeur ICT Leadership bij Ernst & Young. "De laatste jaren maakten bedrijven een pas op de plaats. Directeuren deden er alles aan om te bezuinigen, maar nu er weer meer ruimte is, gaan ze weer investeren."

Ernst & Young ondervroeg managers naar de verwachting voor de ICT-uitgaven. Volgens 39 procent van de ondervraagden gaan grote bedrijven meer investeren in ICT. 20 procent verwacht dat er minder wordt uitgegeven. Per saldo gaan de uitgaven dus waarschijnlijk stijgen, concludeert Ernst & Young.

Bron: ANP
Publicatiedatum: 27 mei 2010 13:13:18
Copyright (c) 2010 - Algemeen Nederlands Persbureau ANP

< terug

Waardevol

ICT die van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Efficiënt

ICT die ervoor zorgt dat u efficiënter kunt werken.

Winstgevend

ICT die bijdraagt aan de winstgevendheid van uw organisatie.