Wat zegt de klant over Escudero?

“Ik had het gevoel steeds achter de feiten aan te lopen. Een goed gesprek met Escudero opende mijn ogen. Onze buitendienst is nu continu online en nieuwe orders worden direct ingeboekt.”


Nederlandse IT-markt groeit weer in 2011

De Nederlandse it-markt herstelt zich, zij het voorzichtig. Dat is de verwachting van het onderzoeks- en adviesbureau Pierre Audoin Consultants (PAC). De bestedingen aan software en diensten zullen met 2,9 procent toenemen, luidt de voorspelling van het bureau. Voor de komende vijf jaar voorziet PAC een gemiddelde stijging van jaarlijks 3,8 procent. Bij de overheid, de grootste afnemer, zal het ict-budget onder druk blijven staan.

PAC noemt Nederland een van Europa's meest turbulente markten voor softwaremakers en ict-dienstverleners van de afgelopen drie jaar. In 2011 lijkt het tij te keren, voorspelt het onderzoeksbureau. De groei komt vooral door investeringen in software. Veel bedrijven hebben een tijd lang hun investeringen uitgesteld, maar kunnen niet langer wachten met een upgrade of uitbreiding. Ook is er veel vraag naar bi-toepassingen. PAC prognosticeert een groeipercentage van 4,5 procent in 2011.

De uitgaven aan it-dienstverlening zullen in 2011 met 2,5 procent stijgen, verwacht het bureau. Die groei ontstaat vooral door de toenemende vraag naar modernisering van legacy en infrastructuur en contractvernieuwingen en -uitbreidingen. Contracten voor nieuwe diensten blijven schaars, net als grote veranderingsprojecten.

Bron: Computable
Publicatiedatum: 5 oktober 2011

< terug

Waardevol

ICT die van toegevoegde waarde is voor uw organisatie.

Efficiënt

ICT die ervoor zorgt dat u efficiënter kunt werken.

Winstgevend

ICT die bijdraagt aan de winstgevendheid van uw organisatie.